Nyhetsbrev

Här kan du hitta det senaste och alla gamla Nyhetsbrev vi skickat ut från föreningen!

Kooperativa vänhälsningar till jul

Skriv ut

Till                                                                                                               Stockholm den 22 december 2011

Medlemmarna i Kooperativa Vänner

 

Vi närmar oss nu slutet på ett intensivt år för Kooperativa Vänner.

Styrelsen beslutade den 8 december att tilldela Louise Ungerth föreningens vänpris på 10.000 kr för 2012. Vänpriset delas ut i samband med föreningsstämman den 14 mars. Särskild kallelse kommer att skickas ut senare.

Nästa föreläsning blir den 26 januari 2012 med Bengt Strömberg som berättar historien om Sparkassan 100 år. Alla medlemmar som kommer till föreläsningen får den helt nya boken som Bengt skrivit om Sparkassan. "KF Sparkassa 100 år - en jubileumsskrift"

Vi vill också påminna och uppmana alla medlemmar att lämna sina e-post adresser till Michael Hagström, michael.hagstrom@kf.se. Om ni gör detta så kan ni vara säkra på att få all information som föreningen skickar ut om händelser och arrangemang. Det går också bra att ringa Michael, 0702459591

Vi vill från styrelsens sida önska alla medlemmar en skön och avkopplande helg och samtidigt hälsa er alla välkomna till föreningens aktiviteter nästa år.

  

Roland Norman, ordförande

Skickat 22 dec 2011 av Michael Hagström