Föreläsningar

Coop´s Förändringsarbete

Tid: 16 apr 2015 kl. 17:00

Föreläsare: Sonat Burman-Olsson

Plats: Coop´s Huvudkontor, Englundavägen 4, Solna

Bifogad fil:

Coop´s vd & koncernchef Sonat Burman-Olsson

I ett gemensamt arrangemang av KLF Stockholm, Kooperativa Vänner och Klubb Kontakt inbjuder vi dig att komma till Coop´s huvudkontor för att lyssnas till Coop´s Vd och Koncernchef Sonat Burman-Olsson.

Sonat är anställd sedan ett år. Hon har tidigare arbetat i ICA-gruppen, Elektrolux, British Petroleum etc. Bland övriga nuppdrag kan nämnas Styrelseledamot Tredje AP-fonden, Lindab, Svensk Handel och Svensk Dagligvaruhandel. Sonat kommer berätta om arbetet med Coop.

Det händer mycket inom kooperationen för närvarande. Därför är det intressant att få ta del av planerna för den närmast framtiden och kanske få en liten inblick i arbetet och tankarna bakom de senaste årens förändringsarbete. Vi är mycket glada att Sonat tar sig tid och ställer upp och berättar för våra medlemmar..  

Vi tror att det kommer bli ett stort intresse för träffen, vi kan ta max 50 personer så kasta dig på telefonen och ring något av nedanstående nummer och anmäl dig, eller E-posta din anmälan till klf@kf.se senast den 10 april.OBS: Till denna aktiviteten sker anmälan till KLF!

                      KLF kansli onsd 9.00-12.00                    010-7435410

                      Stig Andersson                                         070-5711335

                      Jaan Dsilna                                               070-6431886

Välkomna

KLF Stockholm, Kooperativa vänner och Klubb Kontakt